Wie kijkt er niet uit naar de zomer? Bq aan en zitten met heerlijks op de tafel?
antipasto's , mezze ook wel borrelhappjes genoemd.
Ik wel en troost het voorjaar is begonnen.
Gemarineerde feta
350 gram feta
1 eetlepel gedroogde organo
1 theelepel korianderzaadjes
125 gram zongedroogde tomaten uit olie
4 kleine verse, rode pepertjes(spaanse)
4-4 takjes verse rozemarijn
olijfolie
Dep de fetakaas droog en snijd deze in blokjes van 1 bij 1 centimeter.
En doe deze samen met de organo koriander en 1 eetlepel grofgemalen peper en een kom.
Laat de zongedroogde tomaten in een vergiet boven een kom uitlekken en bewaar de olie.
Doe nu de feta,pepers rozemarijn en de tomaten in een goed uitgekookte pot.(gesteriliseerde).Doe er 3 eetlepels olie van de tomaten bij.En vul de rest aan met olijfolie.
Zet het voor 1 week in de koelkast, om op smaak te komen.
Het is ongeveer 2 maanden houdbaar.
Hello Lyan,
BeantwoordenVerwijderenPlease add a link to my event within the post! These are the rules of participation. A link must be in each of your recipes.
Thanks a lot
Tobias