translete and make your choice

Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten. Lyan People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice. Try it out and leave a message. Lyan

donderdag 18 maart 2010

Venkel-appelsalade

lekker bij groene pasta en vis.

2 venkelknollen, schoongemaakt en in zo dun mogelijke reepjes gesneden
2 zoete appels, geschild, in kwarten gesneden, klokhuis verwijderd en in zo dun mogelijke plakjes gesneden
sap van 1 citroen
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel walnootolie
2 eetlepels grof gehakte walnoten
zout/ vers gemalen peper
50 gram geschaafde parmezaanse kaas
sinaasappel in partjes gesneden.

Kook wat water en giet dit over de venkelreepjes. Direct daarna met koud water overgieten en uit laten lekken. Mengen met de appelschijfjes en het citroensap. 30 minuten laten staan en dan overtollig sap afgieten. Sinaasappel,Olijfolie, walnootolie, zout en peper toevoegen en goed mengen. Strooi er de
walnoten en kaasflinters over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten