translete and make your choice
Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten.
Lyan
People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice.
Try it out and leave a message.
Lyan
dinsdag 9 maart 2010
tajine aubergine met bleekselderij
2 uien
3 stengels bleekselderij
3 kleine aubergine
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemalen komijn (dijnten)
1/2 groentebouillontablet
1 blik tomatenblokjes (400 g)
zout en peper
tajine of grote braadpan met dikke bodem
Uien pellen en in parten snijden. Bleekselderij schuin in stukjes van ca. 2 cm snijden. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en grof hakken. In grote braadpan of tajine olie verhitten. Ui, knoflook en bleekselderij al om scheppend ca. 2 minuten bakken. Aubergine, paprikapoeder, koriander en komijn erdoor scheppen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tomatenblokjes toevoegen en. Gerecht met deksel op pan ca. 45 minuten op laag vuur stoven. Af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met couscous en blokjes fetakaas
Zelf heb ik er ook nog wat verse schoongemaakte artisjok bijgedaan.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten