translete and make your choice

Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten. Lyan People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice. Try it out and leave a message. Lyan

dinsdag 9 maart 2010

tajine aubergine met bleekselderij


2 uien
3 stengels bleekselderij
3 kleine aubergine
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemalen komijn (dijnten)
1/2 groentebouillontablet
1 blik tomatenblokjes (400 g)
zout en peper

tajine of grote braadpan met dikke bodem

Uien pellen en in parten snijden. Bleekselderij schuin in stukjes van ca. 2 cm snijden. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en grof hakken. In grote braadpan of tajine olie verhitten. Ui, knoflook en bleekselderij al om scheppend ca. 2 minuten bakken. Aubergine, paprikapoeder, koriander en komijn erdoor scheppen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tomatenblokjes toevoegen en. Gerecht met deksel op pan ca. 45 minuten op laag vuur stoven. Af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met couscous en blokjes fetakaas

Zelf heb ik er ook nog wat verse schoongemaakte artisjok bijgedaan.


5th cooking event mediterranean food - MOROCCO - tobias cooks! - 10.02.2010-10.03.2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten