30 gram boter
2 kleine preien
1 teentje knoflook
6 eieren
100 gram gemarineerde artisjokharten uit pot,
in plakjes gesneden.
1 theelepel verse dragon, fijngehakt
citroensap, om naar wens te besprenkelen.
Verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag en fruit de prei en knoflook licht aan.
Klop de eieren los voeg peper en zout toe.
Giet dit mensel in de pan en verdeel de artisjoken hieroverheen.
Voeg nu ook de dragon toe en verwarm het geheel op een laag vuur todat het stevig is (ongeveer 10 minuten).
Schud wel of en toe de pan even rustig heen en weer zodat het los van de bodem blijft en om het ei zo gelijkmatig te kunnen verdelen.
Plaats het gerecht daarna kort onder de grill.....snij het in punten en sprenkel er naar wens citroensap overheen.
Lekker met een knapperig stokbroodje geroosterd onder de grill en plakjes tomaat.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten