translete and make your choice

Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten. Lyan People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice. Try it out and leave a message. Lyan

woensdag 28 april 2010

souffle van Pastinaak

Uit eigen moestuin.....

pastinaak ongeveer 500 gram
45 gram boter
25 gram bloem
1,5 dl melk
zout en peper, naar smaak
2 theelepel korianderpoeder
50 gram geraspte jonge kaas
3 eieren
bieslook

Was, schil en rasp de pastinaak.
Vermeng 25 gram boter met de bloem en roer er de melk door, zodat er een glad deegbeslag ontstaat. Breng dit op smaak met zout, peper en de korianderpoeder.
Roer daarna eerst de geraspte kaas door het beslag, vervolgens de gesmoorde pastinaak en tenslotte drie eierdooiers.
Klop in een aparte schaal de eiwitten stijf en schep deze voorzichtig door het mengsel.
Schep het mengsel in ingevette vormpjes.
Bak de souffle in circa 40 minuten goudgeel en gaar in een oven van 180 graden.
Garneer het gerecht tenslotte met wat verse bieslook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten