translete and make your choice

Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten. Lyan People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice. Try it out and leave a message. Lyan

donderdag 15 april 2010

AUBERGINE SALADE / PUREE



7th mediterranean cooking event - Algeria - tobias cooks! - 10.04.2010-10.05.2010


500 g aubergines
2 teentjes knoflook, uitgeperst
1/2 theelepel cayennepeper of chilipoeder
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel paprikapoeder
zout
peper
scheut citroensap

1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
olie
1 tomaat, in partjes gesneden
roomkaas 3 eetlepels of meer naar wens.

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Doe de hele aubergines op een bakplaat en prik ze overal in met een vork. Bak de aubergines 20 minuten tot ze heel zacht zijn, laat ze afkoelen en pel ze.

Doe het vruchtvlees van de aubergines in een kom en prak het met een vork. Voeg de knoflook, cayennepeper of chilipoeder, komijn, de helft van de paprikapoeder, wat zout en peper en het citroensap toe en meng alles goed door.

Verhit een beetje olie in een pan met een dikke bodem en roerbak het auberginemengsel tot het bruin en droog wordt.
En meng er vervolgens 3 eetlepels roomkaasdoorheen.



Doe de auberginepuree op een schaal, bestrooi het met de rest van de paprikapoeder en de peterselie en bedruppel het met een beetje olie. Garneer de salade met de partjes tomaat.

2 opmerkingen:

  1. Geachte Lyan,

    Zorg ervoor dat u een backlink dat links naar mijn afspraak in elk recept dat je de post op. Dit zijn de regels van de deelneming.
    Alleen de banner is niet genoeg. De backlink moet in de tekst!


    Dank u
    Tobias

    BeantwoordenVerwijderen