translete and make your choice

Mensen die moeite hebben met de nederlandse taal kunnen via deze gadget van Google de blog vertalen naar de taal van eigen keuze,probeer het maar eens evenals een berichtje achterlaten. Lyan People who have difficulty with the Dutch language on this blog try the gadget Google translate to the language of their choice. Try it out and leave a message. Lyan

donderdag 15 april 2010

rijstsalade


100 g gekookte rijst
1 schoongemaakte en fijngehakte kleine ui
50 g gare doperwtjes (eventueel uit blik)
100 g gare sperziebonen
75 g in kleine stukjes gesneden garnalen of tonijn (uit blik)
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 theelepel komijnzaadjes
6 eetlepels olijfolie
4 eetlepels citroensap

zout
peper
1 in plakjes gesneden hardgekookt ei
enkele groene en zwarte olijven

Doe de rijs met de fijngehakte ui, de doperwtjes, de sperziebonen, de garnalen of de tonijn, de fijngehakte peterselie en de komijnzaadjes in een schaal en schep alles goed dooreen.

Roer van de olijfolie met het citroensap en wat zout en peper een sausje. Schenk de saus vlak voor het serveren over de salade en schep de salade voorzichtig dooreen.

Garneer het geheel met de plakjes ei en wat groene en zwarte olijven.
7th mediterranean cooking event - Algeria - tobias cooks! - 10.04.2010-10.05.2010

Geef de salade als voorgerecht of als hoofdgerecht op een warme dag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten